måndag 2 februari 2009

Måndagmorgon...

Inatt har lillstrumpa sovit så gott... det betyder att mamma också har fått sova riktigt bra och länge... :)

Den här veckan har jag minskat 0,7kg vilket känns jättebra! Nedåt men inte för mycket... som det ska vara!

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej

Vilka fina virkade djur du gjort :) Helt underbara! Mailar dig också. Håller precis på att försöka lära mig virka och det finns så många roliga bloggar i ämnet i fråga :)

Ha en fin tisdag!

3 februari 2009 kl. 14:44  
Anonymous Anonym sa...

Hej igen

Orkar du svara på detta så undrar jag, stolpe finns juh med i denna beskrivning, som jag tog mig an för att försöka lära mig att läsa av mönster!

http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=b13&d_id=34&lang=se

byxman där, den verkar väll lätt att starta med för att lära sig grunden i att följa ett mönster? Men alltså, jag fattar inte hur jag ens får till benet där, med stolparna i varje lm? Hur ska jag vända? Blir det liksom ett ihåligt den? Jag gör och gör men får liksom inte fram det där benet ;)

/Elin

3 februari 2009 kl. 19:15  
Anonymous Anonym sa...

Hej

Skönt att du får sova, är det alltid så? Vår son har haft kolik så de första tre månaderna var verkligen KAOS! (vi har en 4 och 6 åring också) Nu är det betydligt lugnare och mycket roligare, 5 månader är en sån underbar ålder :) Vad brukar du göra om dagarna när du är hemma? Här blir det mest (typ bara) promenader med talbok i öronen, ska kanske gå och ragga lite mammor på öppnis eller så nu när Milo blivit lite större, men det är juh hämtn/lämn i dagis och skola varje dag så det känns inte som att man hinner med så mycket ;)

Du hade inte virkat så länge eller? Grymt duktig du är isåfall, du måste va pysslig reda n från början då? Jag vill gärna va, men är helt kass på att sy och dylikt, men jag har bara bestämt mig för att virka, det ska jag lära mig ;)

Tack för försöket till förklaring, jag ska kika om jag fattar sen, nu har jag börjat på en boll, det är juh grunden till mycket tänkte jag, en bra form att kunna, och rolig att leka med för Milo :)

Kram
Elin

4 februari 2009 kl. 09:44  
Anonymous Anonym sa...

Hej

Hur gick sprutan? Mådde hon dåligt efteråt? Milo fick spruta nr 2 idag och jag hoppas han ska slippa feber och dyl.

Ska ta och skicka iväg boken imorgon siktar jag på, tror du kommer gilla den :) Perfekt när man vill skriva ner mkt och gillar att sitta och pyssla :)

Den där katten du virkat, är det det gratismönstret som finns på engelska lite här och var på nätet? Hur gjorde du för att få över det till svenska, förkortningarna och så menar jag?

Med maten ja, uj vad Tilda höll på när hon var liten, minns så väl när man suttit och trugat och försökt och försökt... Alla säger att man inte ska oroa sig osv men det är klart man gör det om ens barn äter väldigt dåligt.. Fast sen tror jag barn är väldigt olika också, Tuva äter kanske 3 grr så mycket som sin storasyster, tror barn är olika "matglada" eller benägna att testa nytt, tilda är riktigt kritisk och enkelspårig va gäller mat, och har alltid varit, men nån gång blir det väll fason på henne också ;)

Milo sover så man borde väll passa på att försöka äta nått kanske..

Kram
Elin

5 februari 2009 kl. 11:24  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida