tisdag 30 juni 2009

Äntligen...

har jag återfått virkinspirationen! Idag har jag börjat virka på en sköldpadda i lite tjockare garn än mina tidigare sköldisar. Det är givetvis mitt eget mönster! Har dock inte hunnit så långt, vi har varit bortbjudna idag och Vera och hennes kompis Hugo har plöjt lös totalt. Så deras stackars mammor som tänkte ha lite syjunta hann inte speciellt mycket!! Dessutom har jag bränt mig i nacke/axlar/överarmar så det är rätt skönt med en blöt kall handduk över axlarna ikväll.


Den här sköldpaddan är virkad i ett tunnare garn, järbo 8/4.

Dessutom såhär på kvällen i soffan ramlar det in en beställning på en råtta åt en kompis lilla flicka. Vi glömde Veras råtta där och nu har Astrid blivit helt galen i den så nu blir det råttverkstad... men imorgon är stora städ och slänga-dagen här hemma. Men imorgonkväll så...

Hoppas ni har det gott i sommarvärmen som äntligen kom och det med besked!

Etiketter: ,

fredag 26 juni 2009

Paketet jag skickade...

har också kommit fram! Ni kan kolla här vad mottagaren tyckte!! :)

Etiketter:

torsdag 25 juni 2009

Sommarsol swapen är här...

Det var ett jättefint paket som jag hämtade ut idag. Lila, jag älskar lila och kunde knappt hålla mig ifrån att slita upp paketet utanför affären, men cyklade snabbt hemåt!



Det som fanns inuti paketet var helt otroligt fint!!! Tack tack tack!!! En jättefin singoallatunika i det gult elefanttyg och ett par söta pösshorts i gulvelour. 2 fina tyger, pippi och gul/vit randig trikå. En smarrig påse med godis som försvann helt spårlöst... *harkel, harkel*, gult skråband, tidiningen allt om hemmet och en supersöt sjöhäst i velour. Tack snälla Helena!!!



Såhär fin blev Vera i sitt solgula set!!!! Visst ser hon helt salig ut... hihi...

Etiketter:

lördag 6 juni 2009

Länge sen sist...

Nu var det väldigt länge sen sist. Har inte riktigt haft inspirationen till att blogga. Har inte känt mig så pigg efter min mormors ganska plötsliga dödsfall. Men i torsdags så var det begravning, det var skönt. Det blev en ljus och fin gudstjänst med mycket musik.

Har inte virkat så mycket heller. Har haft jätteont i min högerhand, dvs min virknålshand så det har inte blivit mycket gjort. Men jag har läst alla bloggar i alla fall. Men nu börjar handen bli bättre och jag ska försöka virka lite tänkte jag i alla fall!!



Så länge kan ni vara med i utlottningen på Min Inspiration hon firar 10 000 besökare snart och lottar ut 3 vansinnigt snygga härvor med garn!

Etiketter: ,